Wedstrijdzwemmers: 7 Regio sprint kampioenen, 2de in medailleklassement

Regionaal Kampioen zijn geworden: Cedric Broere op de vlinder en vrije slag – hij haalde brons op de schoolslag-.Sebastiaan Broere 5x goud in S14 klasse, Coen de Bruijn op de schoolslag – hij won brons op wissel- en vlinderslag. Nienke Jonk op de vlinderslag – ze haalde brons op de vrije-rug en wisselslag- . Wimar Lindenberg op vrije-school en wisselslag, Ramon Verhulst op de rugslag- hij haalde brons op de wisselslag en Manon op de vrije- en vlinderslag in de S10 klasse.De foto's van demedaillewinnaars staan op facebook. feliciteer de zwemmers door de foto's de liken!

Nikki Burcksen haalde brons op de vlinderslag, Laura van Dijke zilver op de schoolslag. Eva van Ginneken haalde brons op devrije- en schoolslag. Senna Lindenberg haalde brons op de schoolslag, Marissa Minkman haalde zilver op de schooslag. Luka de Neef haalde zilver op de wisselslag . Het estafetteteam Coen, Andy, Ramon en Paul haalde zilver op de 4*50m vrije slag, Ramon, Coen, Paul en Wimar haalde nogmaals zilver op de 4*50m wisselslag. De dames Eva, Laura, Marith en Senna haalde brons op de 4*50m wisselslag.

Er werden 85 nieuwe persoonlijke records gezwommen en 6 clubrecords kregen een nieuwe naam. Ook in het medailleklassement scoorde Hieronymus goed: In het totaal 32 medailles waarvan 15 goud  5 zilver en 12 brons was goed voor een 2de plaats op het medailleklassement.

Op 30 november en 1 december was in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven het eerste  Regionale SprintKampioenschap. De KNZB Regio bestaat sinds 1 januari uit de provincies Zeeland, Brabant en Limburg en deze sprintkampioenschappen waren de eerste ontmoeting in de nieuwe situatie. Zo’n 600 zwemmers startten in het totaal 1600 keer op een sprintafstand.

Hieronymus uit Roosendaal was vertegenwoordigd door 48 zwemmers die 126 keer individueel aan de start kwamen en in 11 estafettes. De Roosendaal ploeg was qua deelnemersaantal de grootste ploeg.

Voor alle uitslagen zie de livetiming