Vrijwilligers zwemwedstrijd

Jaarlijks organiseert Hieronymus 16 wedstrijden/ of evenementen in onze thuisbasis De Stok. Dit is inclusief ‘De zwem4daagse’ en het ‘Schoolzwemkampioenschap’. Daarnaast organiseert Hieronymus samen met ‘Zwemvereniging Zeester Meerval’ een wedstrijd in het Pieter van de Hoogenband zwembad in Eindhoven.

Om deze wedstrijden tot een succes te kunnen maken de inzet van vrijwilligers hard nodig!!!

De ervaring van de laatste jaren heeft geleerd dat het veel energie kost om voldoende vrijwilligers te krijgen, die de noodzakelijke taken bij de thuiswedstrijden verrichten.
Aan het begin van het jaar krijgen alle ouders een overzicht van de wedstrijden Via emailadres zwemvrijwilliger@zpv-hieronymus.com kunnen zij voor welke wedstrijden en voor welke taak ze beschikbaar zijn.

Je hoeft geen kennis van zwemmen te hebben om te kunnen meehelpen, dus iedereen is meer dan welkom.

We rekenen in het bijzonder op de oudere zwemmers (ca. 15 jaar en ouder) om bij wedstrijden te helpen.De ouders ontvangen 14 dagen voor de wedstrijd als reminder een mail betreffende de opgegeven beschikbaarheid. 

Een schema van de vrijwilligersindeling wordt als bijlage onder de wedstrijd in de wedstrijdkalender "gehangen" als pdf file. De komende wedstrijden staan in de kalenderbalk rechts op het hoofdscherm van de website.