Statusbericht

Inschrijvingen voor dit formulier zijn gesloten.

Planning vrijwilligers seizoen 2015-2016

Beste Zwemmers en ouders,  ( scroll helemaal naar beneden en verzend de vragenlijst met knop onderaan.

In het zwemseizoen 2015-2016 organiseren wij 15 wedstrijddagen in onze thuisbasis De Stok.. Daarnaast organiseren wij samen met ‘Zwemvereniging Zeester Meerval’ een wedstrijd in het Pieter van de Hoogenband zwembad in Eindhoven.  Ook organiseren we weer zwem4daagse en schoolzwemkampioenschappen en willen we voldoende klokkers en trainers. 
Om deze wedstrijden tot een succes te kunnen maken is jullie inzet hard nodig!!!

We hebben een naam hoog te houden. Hieronymus staat bekend als een vereniging waar de organisatie goed is. De ervaring van de laatste jaren heeft geleerd dat het veel energie kost om voldoende vrijwilligers te krijgen, die de noodzakelijke taken bij de thuiswedstrijden verrichten. Een compliment aan de gene die zich afgelopen seizoenen tijdens de thuiswedstrijden hebben ingezet is het verzoek van de KNZB  aan Hieronymus om op 10 en 11 oktober de KNZB Challenger, een wedstrijd waar de absolute senioren en junioren top van Nederland elkaar sportief de maat zal meten, en in het weekend van 9 januari 2016 de Brabantse WinterKampioenschappen te willen organiseren.Kortom!!, het blijft niet onopgemerkt dat wij als Hieronianen in staat zijn een wedstrijd perfect te organiseren!!!, maar…… daar zijn veel handen voor nodig!!   

Om het inzichtelijker en makkelijker voor jullie te maken en om te voorkomen dat er al andere afspraken in de agenda staan op het moment dat er wedstrijden zijn, sturen we jullie een overzicht van alle wedstrijden die we organiseren in het seizoen 2015-2016. Jullie weten wanneer je zwemt en ouders weten wanneer hun kind(eren) zwemt. Je hoeft geen kennis van zwemmen te hebben om te kunnen meehelpen, dus iedereen is meer dan welkom.We rekenen in het bijzonder op de oudere zwemmers (ca. 15 jaar en ouder) om ons te helpen.De indeling wordt gemaakt door de vrijwilliger coördinator. Je ontvangt 14 dagen voor de wedstrijd als reminder een mail betreffende je opgegeven beschikbaarheid. Daarnaast zal de jaar- en wedstrijdplanning ook op de website en Facebook van Hieronymus worden gepubliceerd.

We vragen jullie om je beschikbaarheid voor 15 september aan ons te melden.

Alvast bedank voor jullie inzet!

Hans Broere

Peter van der Velden