Hieronymusmannen in finales ONK zwemmen, brons voor Wimar!

Van 7 tot 9 juni was in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion het Open Nederlands Kampioenschap zwemmen ( lange baan). 

Hieronymus was met 6 individuele zwemmers ( Coen en Bas de Bruijn, Eva van Ginneken, Paul Koster, Wimar Lindenberg en Fabian Sebregts) - en voor de ook Jan van Opstal vertegenwoodigd op dit kampioenschap.

Bas de Bruijn, Coen de Bruijn en Wimar Lindenberg wisten ieder de finale te bereiken op de schoolslag. Coen wist in de finale bij de beste 8 zwemmers van Nederland te eindigen.

Wimar haalde op de schoolslag bij de jeugd de derde plaats en daarmee de bronzen medaille.

Eva van Ginneken zwom op de 3 afstanden waarop ze mocht starten een persoonlijk record, Coen deed dat op 2 afstanden en als startzwemmer op de estafette. Wimar zwom op de 50m schoolslag een pr.

Het estafetteteam was als 7de geplaatst en wist als 6de te eindigen. Hoofdcoach Henk Sebregts kan met trots terugkijken op het kampioenschap, als pa kan hij minstens zo trots zijn op zijn zoon Fabian die op Henk zijn laatste Nederlandse kampioenschap mocht deelnemen aan de 50m schoolslag en bovendien een pr op deze afstand zwom.