Hieronymuskamp 2018: Ga jij ook mee ????

Hieronymuskamp, Ga jij ook mee ????  Het Thema is ontdekkingsreis onder water.

(Ook dit jaar is er weer een bonte avond, bedenk alvast wat je mee kunt nemen!)

Beste zwemmers en hun ouders/verzorgers, ( LET OP: Lees alles en scroll helemaal naar beneden om je in te schrijven!)

We gaan dit jaar weer op zomerkamp van vrijdag 7 t/m zondag 9 september 2018 Net als vorig jaar blijven we in de buurt. We hebben nl als locatie het ‘t Ossekopke, Postbaan 38 te Rucphen . We verwachten jullie op vrijdagavond 19.00 uur bij het 't Ossekopke en zondag rond 12.00 uur kunnen jullie weer opgehaald worden.
De bijdrage voor het kamp bedraagt € 42,50. 
Deze kosten worden door de vereniging automatisch afgeschreven omstreeks eind juli  "opgeven is betalen" want wij moeten de locatie huren”.

Net zoals voorafgaande jaren mag je weer 2 personen opgeven met wie je graag in de groep komt. We proberen je dan in te delen bij één van deze 2 personen. De kamerindeling wordt door de organisatie gedaan en gaat op leeftijd. Hiervoor kun je dus geen voorkeur opgeven. De kampcommissie organiseert activiteiten voor de jongste deelnemers, maar ook zijn er speciale activiteiten voor de oudere deelnemers en zullen we een aantal activiteiten samen doen. Als je wil weten hoe het dit jaar was, scroll dan even terug naar september op facebookpagina: zpvhieronymus. Daar staan foto's en filmpjes van het kamp op de Meulenbaarg.

Beste ouders/verzorgers/trainers:

Wij kunnen dit kamp niet alleen organiseren en we kunnen nog wel wat extra ouders/verzorgers/trainers gebruiken als begeleiding:

·         Groepsleider: je begeleidt het gehele weekend een groepje zwemmers

·         Spelbegeleider: je geeft uitleg over een spel en begeleidt het spel

·         Nachtwacht: je houdt ’s nachts de orde en vangt zonodig kinderen op bij problemen

Op het strookje kunt u invullen wanneer en waarmee  u ons wilt helpen. We hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk zwemmers meegaan, dus vul snel onderstaande gegevens  in en verzend dit direct. Indien u nog vragen heeft mail  naar : zwempenningmeester@zpv-hieronymus.com en kunt u contact opnemen met Bianca Looy 06-21520911 of Mark van den Hout.

Met sportieve groet,

De organisatie van het zwemkamp

Mark van den Hout, Kees en Jolanda van Akkeren,  Monique Kammers, Karin van den Hout, Bianca Looij,  Linda Becx en Tom Suijkerbuijk 

Adres Locatie:  ‘t Ossekopke Postbaan 384 Rucphen (0165-341669). 

 

INSCHRIJFFORMULIER
Graag verzenden voor 15 juli

De informatie op het inschrijfformulier wordt alleen gebruikt ten behoeve van dit kamp. 

Als je hier voor "Nee" kiest ga dan naar onder en druk op verzenden ( We hopen natuurlijk dat je ja kiest!)
De kampcommissie maakt de uiteindelijke indeling.
De kampcommissie maakt de uiteindelijke indeling.
de "begeleider" gaat me gedurende het gehele weekend. Heb je jezelf opgegeven, dan gaan we ervan uit dat je ook mee gaat!
We willen graag informatie waar we rekening mee moeten houden bv medicijnen, dieet, allergieën. We gebruiken het kampweekend (zonodig) de telefoonnummers die bij Hieronymus bekend zijn. Indien er een ander contactnummer gebeld moet worden deze ook graag bij opmerkingen vermelden. MET HET VERZENDEN VAN DE INSCRHIJVING GA IK OOK AKKOORD MET DE AUTOMATISCHE AFSCHRIJVING VAN HET INSCHRIJFGELD VAN MIJN BANKREKENING.