Erg goede start zwemcompetitie

Vandaag werd ronde 1 van de KNZB nationale zwemcompetitie gezwommen. Zwemmers gefeliciteerd met jullie mooie prestaties! 

Hieronymus 2

Hieronymus 2 ging vandaag met de bus naar Eindhoven en zwommen daar tegen Aegir en den Doorn. De zwemmers hadden zo snel gezwommen dat ze veel eerder bij de bus waren dan de chauffeur.  Bijna alle zwemmers verbeterde hun persoonlijke record en de medailles die door Johan voor Aegir mee naar Eindhoven waren genomen gingen voor een groot deel weer terug mee naar Roosendaal maar dan om de nek van een Hieronymuszwemmer.

Ook nadat alle tijden waren opgeteld bleek dat Hieronymus 2 in de B competitie erg hoge ogen had gegooid. De totaaltelling leverde een puntentotaal op van 3191,96, nadat alle punten geteld zijn blijkt dat goed voor de derde plaats.

Zie voor de competitieranglijst deze link  ( officieus,  klik op ronde 1 om de goede volgorde te krijgen)

Teamfoto Hieronymus 2 (2013-2014)

  

Hieronymus 1

In Roosendaal ontmoette Hieronymus 1 de teams van de Zeeuwse Kust, Dio en de Devel uit Zwijndrecht. De zwembadupdate werkte perfect en ook hier werd erg goed gezwommen. Ondanks enkele diskwalificaties die punten kosten was de eindscore van het Hieronymusteam 6068.32 punten. Hieronymus 1 heeft goed gezwommen en werd 4de in deze eerste ronde.

Zie voor de competitieranglijst deze link ( officieus, klik op ronde 1 om de goede volgorde te krijgen)

Teamfoto Hieronymus 1 (2013-2014)