Foutmelding

Notice: Trying to access array offset on value of type null in _webform_client_form_rule_check() (regel 2079 van /home/id00025/domains/zpv-hieronymus.com/public_html/modules/webform/webform.module).

Bowlen in kerstvakantie 2019

Met de feestdagen in zicht, leek het ons een leuk idee om met z'n allen iets leuks te doen buiten het zwembad. Afgelopen jaren was het bowlen een succes, het wordt al een traditie en daarom willen we het dit jaar weer doen. We gaan met z'n allen bowlen! Het leuke aan deze activiteit is dat we met alle leeftijden tegelijk terecht kunnen. 

We zullen dit gaan doen op donderdag 3 januari 2019 van 16:00 - 17.00u bij de bowling in de damstraat in Roosendaal (http://www.bowlingroosendaal.nl/) De bijdrage in de kosten hiervoor is € 3,- per persoon, dit is inclusief 1 consumptie (Het lukt ons om jullie dit jaar een forse korting te geven). We hebben de hele bowling voor onszelf en hopen dat jullie allemaal komen. De ouders kunnen natuurlijk blijven wachten, maar het bowlen is alleen voor de zwemmers en begeleiders. Je kunt je hieronder opgeven vóór 25 december. De betaling voor het bowlen dient op de dag zelf te gebeuren, graag gepast geld.

Ik kom!: