Mooie prestatie Hieronymus DG1 op paastoernooi

Zondag 16 april heeft Hieronymus DG1 deelgenomen aan het alom bekende waterpolo paastoernooi bij zv de Vennen in Dongen
Twee poules waren gevuld met regionale ‘bekenden’ en een team van de Duck uit Brielle. Hieronymus was ingedeeld in de poule des doods met o.a. Njord en Zeester-Meerval.
De dagaftrap was voor Hieronymus, en hoe!. Met een mooie overwinning van 5-1 op Njord was de toon gezet. Helaas werd de tweede wedstrijd met 1-2 nipt verloren van Zeester Meerval.Door een ruime zege van 6-0 op Aquamigo’s werden we uiteindelijk 2e in de poule.
Dit was nog maar het begin! 
 
Door het systeem van de kruisfinale moesten we het opnemen tegen DZK (jawel het altijd lastige De Zeeuwse Kust), de nummer 1 uit poule B. 
Voor het eerst in de historie van het huidige Hieronymus D team hebben we de Zeeuwse Kust weten in te pakken met een verdiende 2-0 overwinning.
Ja, en nu? Daar hadden we niet op gerekend! We gaan nog niet naar huis.....
 
In de laatste wedstrijd van het ‘ochtend’ programma treffen we in de finale wederom Zeester Meerval. Het wordt een spannende wedstrijd.
Uiteindelijk weet de Zeester zich met z’n poten en zuignappen meester te maken over ons solide D-team en moeten met 3-1 het veld verlaten.
Al met al een zeer mooie prestatie. 2e plaats van de 8 teams!
 
Naast dit mooie resultaat weet Hieronymus ook de topscrorer van het toernooi te leveren. Gefeliciteerd Finn.
Proficiat: Jan, Jacco, Ian, Dylan, Damian, Youp, Merijn, Lucas, Ruzz, Finn en natuurlijk de coaches Jan en Jeroen met dit mooie resultaat.