Triatleten

Zwemloop in de pers

Ria en Frie Verstraten in het zonnetje gezet!

De BEKA Zwemloop info

 

BEKA

Zwemvereniging Hieronymus organiseert dit jaar haar traditionele zwemloop op zondag 3 april 2016. De BEKA zwemloop maakt onderdeel uit van het Haverkamp & Partners zwemloopcircuit wat in West Brabant georganiseerd wordt. Naast de zwemloop in Roosendaal, omvat dit circuit ook een wedstrijd in Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda Hulst en Hoeven.

In Roosendaal krijgen de liefhebbers van zwemmen en lopen op zondag 3 april de kans om hun sportieve prestaties te tonen. Het evenement wordt georganiseerd ’s middags na 14.00 uur in en rondom zwembad De Stok.

BEKA Zwemloop Roosendaal 2016

Zwemvereniging Hieronymus organiseert dit jaar haar traditionele BEKA zwemloop op zondag 3 april 2016. De Roosendaalse BEKA zwemloop maakt onderdeel uit van het Haverkamp&Partners zwemloopcircuit wat in West Brabant georganiseerd wordt. Naast de zwemloop in Roosendaal, omvat dit circuit ook een wedstrijd in Vlissingen, Bergen op Zoom, Breda, Hulst en Hoeven.

Trainingen

Zondagochtend 08.00-09.00 uur het gehele jaar door (geen zomerstop).

Zwemloop laat zich niet uit het lood slaan

Ondanks sneeuw en kou gaat de zwemloop 2013 gewoon door. Houd rekening met de kou en alle deelnemers veel succes.

Wat is een zwemloop?

BEKA

Een zwemloop is een duursport die mooi als voorbereiding op het wedstrijdseizoen kan dienen, of voor beginnende multi sporters een mooie opstap is. Door de laagdrempeligheid van een zwemloop is dit ook heel geschikt voor jongere deelnemertjes welke natuurlijk ook aangepaste afstanden afleggen

BEKA Zwemloop Roosendaal 2013

BEKA

Zwemvereniging Hieronymus organiseert dit jaar haar traditionele zwemloop op zondag 24 maart 2013. De BEKA zwemloop maakt onderdeel uit van het Haverkamp & Partners zwemloopcircuit wat in West Brabant georganiseerd wordt. Naast de zwemloop in Roosendaal, omvat dit circuit ook een wedstrijd in Bergen op Zoom (23 februari), Breda (14 april) en Hoeven (21 april).

Hieronymus BEKA Zwemloop 2013

Zwemvereniging Hieronymus organiseert dit jaar haar traditionele BEKA zwemloop op zondag 24 maart 2013. De Roosendaalse BEKA zwemloop maakt onderdeel uit van het Haverkamp&Partners zwemloopcircuit wat in West Brabant georganiseerd wordt. Naast de zwemloop in Roosendaal, omvat dit circuit ook een wedstrijd in Bergen op Zoom (23 februari), Breda (14 april) en Hoeven (21 april).

Pagina's

Abonneren op RSS - Triatleten