Sofie Franken 4e van Brabant

Zondag 10 november is alweer de 3e competitiewedstrijd van het synchroonzwemmen gezwommen. Dit keer in Oss en vanuit ZPV-Hieronymus deed Sofie Franken mee. Ze was best zenuwachtig, maar heeft het heel goed gedaan.
Sofie zwemt net in de Age 1. Dit is de wedstrijdgroep voor meisjes tot 12 jaar. Sofie wilde heel graag haar 2e limiet hier proberen te halen zodat ze mee mag doen met de Synchro Beat in 2014. Dit is de NJK voor meisjes tot 15 jaar. Hiervoor moeten ze eerst 2 limieten zwemmen in 2 verschillende competitiewedstrijden, waar ze 4 verschillende technische figuren voor een jury moeten laten zien. Voor de Age 1 ligt het limiet op 45 punten. 
Met succes heeft Sofie hier haar 2e limiet gehaald en eindigde zelfs als 4e van heel Brabant. Zij is dus al verzekerd van een plaatsje op de Synchro Beat en mag hier sowieso haar techniek zwemmen. Ze zal vanuit Hieronymus worden ingeschreven met haar solo.
Synchroonzwemmen, een sport waar muziek in zit! Kom ook eens kijken bij ZPV- Hieronymus in zwembad De Stok. Daar zwemmen de dames op woensdagavond van 18.00 uur tot 18.45 uur en op zaterdag van 15.15 uur tot 17.30 uur. Je mag gelijk met de miesjes meedoen en wie weet  zwem jij straks samen met de synchroonzwemsters Hieronymus de sterren van de hemel.