Enquête Wedstrijdzwemmen seizoen 2016-2017

Beste zwemmers,

Het was en is een mooi zwemseizoen. Finale voor de minioren bij de clubmeet, Erg grote teams op de Brabantse en Nederlandse kampioenschappen. Hoge scores in de medaillestatistiek, een aantal Nederlandse records en een aantal Brabantse records maar vooral veel plezier! Komend weekenden  starten er weer40 zwemmers op de BZK 15 zwemmers op de NJJK en meer dan 20 zwemmers in Roosendaal  bij de miniorenfinales!

wedstrijdkalender

Wil je weten wanneer het volgende seizoen de wedstrijden zijn: de conceptkalender staat online: klik hier  (is concept kan zijn dat er nog een enkele wijziging komt.

wedstrijdcircuits op de schop

De wedstrijdcircuits van de KNZB gaan dit jaar behoorlijk op de schop en worden verder aangepast aan het Meerjarig Opleidingsplan Zwemmen (MOZ). Hieronymus gebruikt dit ook als basis voor de trainingen en de wedstrijden.

Het totale verhaal  staat hier: klik op deze link  als je hierover vragen hebt dan kun je die stellen aan Kees Verhulst (wedstrijdzwemmen@knzbzuid.nl)

Bij de de programma's competitie, nieuwe circuits en bovenstaande wedstrijden staat ( onder voorbehoud wijzing door de KNZB) vast, de KNZB zal binnenkort de binnenkort de bepalen e.d. online zetten. De programma's van de andere limietwedstrijden zijn meestal nog niet vastgesteld. Het programma van afgelopen jaar staat dan vermeld.

Zoals inmiddels gebruikelijk krijg je aan het einde van het seizoen een enquête waarin wij, zwemcommissie en trainers, van jullie willen weten wat jullie wensen voor het komende seizoen zijn.

We willen je vragen 15 minuten uit te trekken om de enquête in te vullen.

Lees de vragen goed en geeft een goed overdacht antwoord.

De laatste vragen zijn voor jullie ouders, vraag hen wat ze willen doen, dat helpt ons als afdeling.

We gebruiken de uitkomsten van de enquête om de planning te maken voor de trainingen en de wedstrijden vanaf augustus. Je krijgt in de loop van de vakantie ( wanneer we ook van de Stok weten wat zij voor zwemwater beschikbaar hebben) een definitief bericht waar je bent ingedeeld. Als de indeling afwijkt van je wensen dan nodigt de hoofdtrainer je uit om dit te bespreken. Het kan zijn dat trainingsdagen en tijden verschuiven. We zijn namelijk afhankelijk van de Stok en willen proberen de zwemmers zoveel mogelijk te spreiden over de beschikbare tijden.

De enquête voor instroom swimkick en minioren

of

De enquête voor zwemmers junioren 1 en ouder

Vul alle vragen in en druk om te verzenden op de knop "verzenden". Als je dan geen Engeltalig (krijg ik niet in het Nederlands) ontvangst-scherm krijgt scroll dan naar boven. Waarschijnlijk heb je dan een "verplicht" veld vergeten. Dat is dan rood omlijnd. Vul dit veld in en probeer nogmaals op "verzenden" te drukken. Je krijgt ook een mail met een link naar je antwoorden. Als je vaker verzend dan gebruiken we alleen het laatst verzonden formulier.

We willen de enquête graag ontvangen voor zondag 12 juni 20.00 uur!

Veel succes bij het invullen

namens de zwemcommissie en trainers

Kees Verhulst