Inschrijving vervolg Sjors Sportief

Wil je nog een aantal weken meedoen met de Hieronymustrainingen! Je bent tot de vakantie welkom.

In maart en april zijn de gratis proeftrainingen van Sjors Sportief geweest bij zwem- en polo vereniging Hieronymus.

Wij vonden het erg leuk dat jullie naar zwembad de Stok en/ of het zwembad van Sterrebos gekomen zijn. Sjors Sportief geeft je de gelegenheid een keer te "proeven " aan waterpolo, wedstrijdzwemmen of synchroonzwemmen.

Als je het naar je zin hebt gehad vinden wij dat al erg leuk. Er waren ook een aantal zwemmers die al aangaven dat ze het zo leuk vonden dat ze misschien wel lid willen worden van Hieronymus.Voor diegene die nog eens verder willen kijken of ze lid willen worden bieden we de mogelijkheid om tot aan de zomer mee te trainen.

Degene die kiezen voor wedstrijdzwemmen kunnen zelfs meedoen met een heuse wedstrijd, de zomerwedstrijd in de Stok op zondag 3 juli. Degene die kiezen voor Synchroonzwemmen kunnen meedoen aan de synchroonuitvoering net voor de zomervakantie. En de waterpolo-ers kunnen polo-en tegen de polo pupillen die al langer op waterpolo zitten.

Waterpolo is op woendagavond en Synchroonzwemmen en Wedstrijdzwemmen op zaterdagmiddag. De precieze tijden hoor je wanneer we weten hoeveel mensen er meedoen. De kosten voor deze periode zijn € 35,-  daarmee zijn alle kosten betaald. Als je daarna kiest om niet meer mee te doen hoef je ons alleen maar te mailen. ( dus geen opzegtermijn, inschrijfkosten e.d.) 

De kosten worden middels een automatische incasso afgeschreven in juni.

Wat moet je doen:

Geef je op via onderstaande keuzelijst, kies je zwemsport en druk op verzenden. Als je je naam kiest, krijg je van ons een bevestigingsmail ( we hebben je gegevens nog van je aanmelding bij Sjors Sportief). 

Vraag je pa of ma dit machtigingsformulier uit te draaien zodat we de bijdrage kunnen afschrijven, zorg dat pa of ma dit ondertekenen en meebrengen naar de Stok. Ze mogen ook een scan van het getekende formulier mailen naar info@zpv-hieronymus.com (heeft onze voorkeur) of dit inleveren bij de trainer.

Inschrijven kan tot zondag 17 april